Duplomaat de Podcast

Abonneer je hier op het Spotify-kanaal van Duplomaat de Podcast, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste afleveringen!

 

November 2021

Louis Visscher over ROCK-'N-ROLL, de DUBBELSTUDIE en IN DUPLO

In deze aflevering komt Louis Visscher praten over de Rock-'n-Roll in zijn jeugd, het oprichten van de dubbelstudie Economie en Recht en onze studievereniging In Duplo. Klik hier om te luisteren.

November 2021

Paul Acda 1/2 over STUDENTENTIJD, EERSTE BAAN en EIGEN ADVOCATENKANTOOR

In deze aflevering komt Paul Acda praten over zijn studententijd in Maastricht, zijn eerste baan bij Geert-Jan Knoops en het oprichten van zijn eigen advocatenkantoor Acda & Vanoka Advocaten. Klik hier om te luisteren.

December 2021

Paul Acda 2/2 over de VILLAMOORD, DREIGING en KROONGETUIGEN

In deze aflevering vervolgen we het gesprek met Paul Acda over de lopende zaak de Arnhemse Villamoord, dreiging binnen de advocatuur en kroongetuigen. Klik hier om te luisteren.

Februari 2022

Rembrandt Fusies & Overnames (bedrijfsspecial)

In deze aflevering komen Alex en Pjotr, werknemers van Rembrandt Fusies & Overnames, praten over hun studententijd bij In Duplo en de stap van studie naar werk. Ben je talentvol, ambitieus en wil je werk maken van een carrière in Corporate Finance? Kom dan eens langs voor een kop koffie bij Rembrandt F&O. Klik hier om te luisteren.

Maart 2022

Siewert Lindenbergh over het zijn van ADVOCAAT-GENERAAL

In deze aflevering komt Siewert Lindenbergh, advocaat-generaal bij de Hoge Raad en professor privaatrecht bij de Erasmus School of Law, praten over zijn studententijd en carrière. Klik hier om te luisteren.

April 2022

PKF Wallast (bedrijsspecial)

In deze aflevering komt Remco, werknemer bij PKF Wallast, praten over zijn studententijd bij In Duplo en de stap van studie naar werk. Klik hier om te luisteren.

Juni 2022

Annelien Bredenoord over het zijn van RECTOR MAGNIFICUS, het BSA en het LEENSTELSEL

In deze aflevering komt Annelien Bredenoord praten over het zijn van rector magnificus aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, het behalen van het bindend studieadvies in het eerste jaar van de universiteit en het leenstelsel. Klik hier om te luisteren.

November 2022

Transitie

In deze aflevering praten Elisa, Romie, Tim en Koen over transities die te maken hebben met het studentenleven. Van het beginnen aan een (dubbel)studie tot het werkende leven na de studie. Klik hier om te luisteren.

Februari 2023

Feestdagen

In deze aflevering praten Elisa, Milou en Koen over de jaarwisseling. Tim en Jesper hebben met de Handhaving gesproken over oud en nieuw vanuit het perspectief van een handhaver. Veel luisterplezier! Klik hier om te luisten.

Mei 2023

Toekomstvisie

In deze aflevering spreken Jesper en Koen met In Duplo leden Jorn en Rogier over de toekomsy van cash, de 9 tot 5 mentaliteit en studentenverenigingen. Veel luisterplezier! Klik hier om te luisteren.

 

 

Sluiten