De week van: Flore de Louw

Hoi lieve In Duplo’ers! Ik ben Flore en ik mag deze keer “de week van” schrijven. Ik ben tweedejaars Economie en Rechten student en ik zit bij de Alumnicommissie. Ik zal de week beginnen met zondag, omdat ik het weekend erna een beetje bij moest komen van een paar drukke weken en dan ook niet zoveel heb gedaan.

Zondag 30 oktober

Hoewel het zondag is en ik hou van uitslapen stond de wekker al om acht uur. Na rustig wakker te worden met een kopje thee, ging ik toch maar beginnen met mijn drukke planning. Om het studeren nog even uit te stellen, begon ik met het checken van de commissiemail. Deze week is de Slotceremonie, een groot evenement dat wij mogen organiseren voor de afgestudeerde mr.drs. studenten. Na nog een uurtje studeren werden mijn vader en mijn zusje wakker en hebben we eerst samen ontbeten. Vervolgens zijn mijn vader en ik naar zijn kaaswinkel gegaan om de relatiegeschenken te maken voor de sprekers van de Slotceremonie. Hierna gingen we snel door naar Roermond om te shoppen! De dag sloten we af door lekker te eten bij de Griek. Om negen uur had ik nog een online commissiemeeting en deze kon ik mooi in de auto naar huis volgen.

Maandag 31 oktober

In de ochtend was mijn vader zo lief om mij met de auto naar Rotterdam te brengen. Dit betekende echter wel dat we om acht uur al in de auto moesten zitten. Na een drukke ochtendspits waren we om half elf op mijn kamer. In de middag had ik een werkgroep die wel dertien hele minuten duurde. Na nog even te studeren met een vriendin, ging ik naar de kamer om nog wat dingen te regelen voor de Slotceremonie (en daar uiteraard te lang nog te blijven zonder echt iets nuttigs te doen). Om vijf uur had ik met Niels een meeting met de director of operations van RSM, Myra van Esch, voor de Slotceremonie. De avond was gevuld met nog een poging om te studeren, om dit vervolgens op te geven en naar de Formele Reis bekendmakingsborrel in de Smitse te gaan. Uiteindelijk lag ik pas om half drie in bed dus het was weer een gezellige avond.

Dinsdag 1 november

Deze dag begon om elf uur met een college. Tijdens het college probeerde ik toch nog een poging te doen voor mijn filosofie tentamen, om deze in de middag alsnog op te geven (actievenborrel was toch wat aantrekkelijker dan een tentamen waar ik amper voor geleerd had). Vervolgens heb ik nog wat dingen voor de Slotceremonie gedaan, om daarna gezellig met een aantal andere In Duplo’ers bij het Paviljoen te gaan eten. Toen was het eindelijk tijd voor de actievenborrel! Deze eindigde uiteraard in de Hut. Na een wandeling van ruim 6,5 km van de uni naar de skihut, en later naar ‘t tramhuis (we hadden nog honger) was ik uiteindelijk pas om kwart voor vier thuis.

Woensdag 2 november

Vanavond was het eindelijk zover, de Slotceremonie. De hele dag was dan ook vol met alle laatste voorbereidingen, wat voornamelijk knutselen inhield. Ballonen opblazen en trossen maken, naamkaartjes knippen, kaartjes schrijven etc. De Slotceremonie verliep heel goed en sloten we feestelijk af met een borrel in de Smitse.

Donderdag 3 november

In de ochtend heb ik het wat rustiger aan gedaan. In de middag had ik eerst een werkgroep en daarna had ik afgesproken met een vriendin om even koffie te drinken en bij te kletsen op de uni. Hierna had ik nog een studiegroep voor GIR, waarna we met een aantal gezellig bij Sam zijn gaan eten. We hebben eerst nog even gewerkt met zijn allen en hebben daarna lekker ontspannen spelletjes gespeeld.

Vrijdag 4 november

Overdag heb ik de hele dag geleerd voor GIR. Aan het eind van de middag hadden we met de commissie afgesproken in de Smitse, waar nog wat meer In Duplo’ers waren. Na een lange discussie over wie waar uit wilde gaan en meeging, hebben we het feest uiteindelijk voort gezet bij Joep. Om half 2 eindigde deze gezellige avond en daarmee ook mijn “de week van”. Hopelijk zie ik jullie snel bij de volgende In Duplo borrel :)

Sluiten