De Duplomaat 2022-2023

Op deze pagina kun je de periodieke uitgaven van De Duplomaat, hét verenigingsblad van In Duplo, bekijken en lezen. Daarnaast kun je ook op de kamer (Sanders L0.05) langskomen om daar een fysiek exemplaar door te bladeren.

 

  Uitgave Beschrijving
Transitie Dit is de eerste editie van de Duplomaat. Deze uitgave is gekoppeld aan het thema Transitie. Wij wensen jullie veel leesplezier toe!
Conflict In de tweede editie van de Duplomaat van dit jaar bespreken we allerhande zaken die te maken hebben met conflict; op de werkvloer, tussen landen, persoonlijk, en nog veel meer. Veel leesplezier!
Feestdagen In de derde editie van de Duplomaat behandelen we het onderwerp feestdagen! We blikken terug op de feestdagen van afgelopen december en bespreken ook (internationale) feestdagen die nog komen gaan. Lees het allemaal in deze editie!

 

Sluiten