De Duplomaat 2022-2023

Op deze pagina kun je de periodieke uitgaven van De Duplomaat, hét verenigingsblad van In Duplo, bekijken en lezen. Daarnaast kun je ook op de kamer (Sanders L0.05) langskomen om daar een fysiek exemplaar door te bladeren.

 

  Uitgave Beschrijving
Transitie Dit is de eerste editie van de Duplomaat. Deze uitgave is gekoppeld aan het thema Transitie. Wij wensen jullie veel leesplezier toe!
Conflict In de tweede editie van de Duplomaat van dit jaar bespreken we allerhande zaken die te maken hebben met conflict; op de werkvloer, tussen landen, persoonlijk, en nog veel meer. Veel leesplezier!
Feestdagen In de derde editie van de Duplomaat behandelen we het onderwerp feestdagen! We blikken terug op de feestdagen van afgelopen december en bespreken ook (internationale) feestdagen die nog komen gaan. Lees het allemaal in deze editie!
Toekomstvisie In deze vierde editie van de Duplomaat kijken we vooruit naar de toekomst, maar blikken we ook terug op het verleden. Hoe keek men bijvoorbeeld in het verleden naar de toekomst? Hoe kijken wij nu naar de toekomst? Hoe gaat het in de toekomst met cash geld? En hoe zal Nederland om gaan met een rijzend waterpeil? Je leest dit en nog veel meer in deze editie. Veel leesplezier!
Proost

In deze vijfde editie van de Duplomaat proosten we met van alles en nog wat. Zo is er een mooie overzichtswijnkaart van Europa gemaakt, zijn we bij brouwcafé De Gele Kanarie geweest, en komt ook het feestelijke drankje champagne aan bod. Maar ook hebben we het over de koning, het aankomende 22e lustrum van de EUR en bitterballen. Veel leesplezier!

 

Sluiten