Activiteitenverslag | Jongerejaarsactiviteit

Nadat er al eerder een eerstejaarsactiviteit heeft plaatsgevonden, was het nu de beurt aan de tweede- en derdejaarsstudenten. Op donderdag 17 september vond de jongerejaarsactiviteit plaats bij Mooie Boules. 

Bij Mooie Boules konden de leden natuurlijk jeu-de-boulen, maar ook tafeltennis en airhockey behoorden tot de opties. Daarnaast werd er bijgepraat over de eerste weken van het nieuwe studiejaar. Er waren zo’n veertig leden aanwezig. Zij werden door de activiteitencommissie (AC) verwend met een uitgebreide borrelplank en een aantal gratis drankjes. Natuurlijk werd er rekening gehouden met de corona-maatregelen en dus zat iedereen aan een tafel. Maar niet getreurd, want ook aan tafel werden er spelletjes gespeeld. Bijna alle bestuursleden deden bijvoorbeeld mee met het spel Undercover, op voordracht van Secretaris Hilke Schuurmans.

Het was erg gezellig bij de borrel; Mooie Boules draaide leuke muziek en de In Duplo’ers vroegen het ene na het andere nummer aan. Het Rotterdamlied kon natuurlijk niet ontbreken! Er werd veel gebruik gemaakt van alle leuke dingen die Mooie Boules ons te bieden had. Zo barstte er bijvoorbeeld een heuse strijd los bij de airhockeytafel; de puck vloog zelfs een aantal keer achter de bar! Ook de pingpongtafel werd veelvuldig gebruikt. Op een gegeven moment barstte de strijd los tussen Penningmeester Ize Mol en de Commissaris Extern, Quint Linderman. Over wie uiteindelijk de beste was, zijn de meningen verdeeld.

Over de bestuursleden gesproken, wist u al dat onze Voorzitter Foske Vieveen een fanatieke air-hockeyster is? En dat de Commissaris Intern, Derk van Velthoven, het hoogste woord voert bij Undercover? Dat de Commissaris Marketing Yvonne van Driel ook wel Commissaris Bitterbal genoemd wordt?! Deze titel kreeg ze toebedeeld tijdens de Wisselings-ALV, omdat ze erg van snacks houdt. Meer van dit soort rariteiten over de bestuursleden zullen aan bod komen bij de bestuursinterviews die komend jaar traditiegetrouw worden afgenomen door de Mediacommissie. 

Na een geslaagde avond vol plezier liepen de In Duplo’ers om half twaalf voldaan de deur uit. De AC had alles goed voor elkaar en mag dan ook tevreden terugkijken op deze jongerejaarsactiviteit.

Sluiten