Activiteitenverslag | Openingsactiviteit en -borrel

Op donderdag 3 september was het zover: na de opening van het collegejaar werd nu ook het In Duplo jaar weer geopend. Dit gebeurde traditioneel met een openingsactiviteit en openingsborrel, die gelukkig in iets aangepaste vorm alsnog konden plaatsvinden ondanks de welbekende pandemie. 

De openingsactiviteit die de AC dit jaar had georganiseerd was culinair van aard aan boord van de Pannenkoekenboot. De boot zou om 17:45 uur vertrekken en tijdens het wachten werden de afgelopen vakanties nog even doorgenomen. Nadat iedereen aan boord was, werd de haven verlaten en kon iedereen onbeperkt genieten van pannenkoeken met uitzicht op de skyline van Rotterdam gezien vanaf de Maas. Het record van 15 pannenkoeken is door niemand gehaald, ondanks de grootse plannen van sommigen. Na ongeveer een uur varen kwam de Euromast weer in zicht en nadat de boot was aangemeerd was het tijd om aan de openingsborrel te gaan denken.

Deze openingsborrel bij Grand Café De Dijk was iets anders dan voorgaande jaren, want de almanak van 2019-2020 was nog niet gepresenteerd en dat moest hoognodig gebeuren. De Almanakcommissie heeft zichzelf weer overtroffen en het resultaat mocht er zijn. Gedurende de avond heeft de Almanakcommissie menig pen leeg geschreven om de almanakken te voorzien van een persoonlijke noot. Verder was het even wennen om te zitten op een borrel, maar al vrij snel viel dit niet meer op en kwamen er weer mooie gesprekken en discussies op gang.

Al met al een geslaagde avond en een opmaat naar een mooi jaar. 

Sluiten