Welkom bij De Duplomaat!

Het wordt misschien wel het vreemdste collegejaar ooit. De meeste colleges en werkgroepen zijn online, de campus is rustiger dan normaal en er zijn overal vaste wandelroutes en zitplaatsen. Natuurlijk zijn we al wat gewend door het volgen van online vakken en het maken van tentamens met een webcam op ons gericht. Toch zal dit studiejaar ook het nodige aanpassingsvermogen vergen van ons als studenten. Juist deze tijd laat het belang van In Duplo zien als plek om nieuwe mensen te ontmoeten, leuke activiteiten te ondernemen en aan je toekomst te werken. Online of op locatie. In de Duplomaat lees je wat er zich binnen en buiten de vereniging afspeelt!

Ook de Duplomaat verandert. Wij zullen reportages op afstand maken en jullie up-to-date houden over het laatste nieuws. Want wat een jaar zal het worden! Zal er nog een tweede, derde of zelfs vierde golf van Corona komen? Houdt de wereldeconomie stand of komen we in een diepe crisis terecht? Wint Nederland opnieuw het Songfestival (dat in onze stad wordt georganiseerd)? Wie wordt de president van de Verenigde Staten? En wie wint de verkiezingen in Nederland?

Naast de actualiteit, nemen we jullie natuurlijk ook mee in het studentenleven. Waar kun je het beste studeren? Wat zijn de leukste plekjes van Rotterdam? Hoe ziet de week van een In Duplo’er eruit? Je kunt het allemaal zien en lezen in de Duplomaat!

Sluiten