Heyah mama di heyo

Afgelopen woensdag was het tijd voor de jaarlijkse actievendag. De dag waarop alle actieve leden van In Duplo in het zonnetje worden gezet. Ook deze keer had de AC weer een leuk programma in elkaar gezet. De dag werd afgetrapt bij woongebouw De Kerk met het spelen van spelletjes. Onder het genot van een drankje werden er veel spelletjes gespeeld zoals 30 Seconds, Mens Erger Je Niet, Monopoly en verschillende kaartspellen. Zoals we van de In Duplo’ers gewend zijn, ging het er zeer fanatiek aan toe. Daarnaast was er een blinde bierproeverij waarbij er verschillende soorten bier geproefd moesten worden die gerangschikt moesten worden van lekkerste naar minst lekkere. Vervolgens kregen we te horen welke soorten bier er in de glaasjes zaten en die moesten we ook weer rangschikken. Tot ieders verbazing waren er toch een aantal leden die het alcoholvrije bier wel erg lekker vonden. Helaas heeft niemand het voor elkaar gekregen om beide rangschikkingen hetzelfde te hebben, maar toch is er een winnaar uit de bus gekomen. Joar is gekroond tot de beste bierproever van de dag en naar eigen zeggen komt dit doordat hij zich vrij regelmatig In De Smitse bevindt. 

 

Ondertussen hadden we honger gekregen en was het tijd om te gaan eten bij Concordia. We kregen een heerlijke burger voorgeschoteld en werden voorzien van een drankje. Hierna was het dan eindelijk tijd voor de karaoke. We begaven ons naar Salon Tropica waar al snel duidelijk werd wat voor zangtalenten er rondlopen bij In Duplo. De avond werd begonnen met een geweldige versie van ‘Welkom bij de 3 biggetjes’ door het bestuur. Naarmate de avond vorderde, werd iedereen steeds losser. Vele meezingers zijn voorbijgekomen zoals ‘Zij gelooft in mij’, ‘Raining Men’ en ‘Het is een nacht’. Er werd zelfs nog een polonaise ingezet tijdens de solo van Joar. Het moeilijkste liedje werd toch wel gezongen door Mats en Joep, namelijk ‘Tequila’. Het Rotterdamlied kon natuurlijk niet ontbreken en dit maakte het dan ook tot een geslaagde avond. Om 1 uur was het helaas tijd om te stoppen. Een select groepje heeft de avond nog voortgezet in Vibes, wat ook zeker erg gezellig was. 

 

Al met al was het een fantastische actievendag en kan er vanaf nu uitgekeken naar het actievenweekend. Complimenten voor de AC voor het organiseren van deze leuke dag!

Sluiten