Bierpong: Gooien voor je leven

Activiteitenverslag In Duplo Spelen

Afgelopen donderdag was het tijd voor het In Duplo bierpongtoernooi! Het spektakel vond plaats in de sociëteit van RSG en zou bestaan uit een groepsfase, twee knock-outrondes en een denderende finale. Uitgeschakelde partijen konden hun tijd vullen met juichen en het spelen van spelletjes voor spek en bonen. Inloop vanaf 21:00, keel smeren, spelen en heel veel lachen: eenvoudiger kan een opzet niet zijn.

Vanaf het begin af aan waren de messen geslepen. De groepsfase verliep voor ons team, bestaande uit uw eigen Mediaco-leden Marjon en ondergetekende, fantastisch en we speelden letterlijk de sterren van de hemel. Cup na cup weggeschoten onder het genot van een uitstekende keuze klassieke deuntjes van de AC: zelfs een vallend glaswerk en een omgevallen pitcher konden ons niet van de zege weerhouden. In de tweede knock-outronde bleken toch twee externen in een 1 cup vs. 1 cup situatie te sterk en moest uiteindelijk de eer van In Duplo in de finale worden verdedigd door Linde en Mats. Met een ijzingwekkende koelbloedigheid slaagden zij hierin en werden zij gekroond tot onbetwistbare winnaars van de In Duplo Spelen 2019!

Na nog een klein uurtje van spelletjes (30 Seconds: “who the fuck is Bruce Willis”) en prachtig gezang was het tijd om een deurtje verder te kijken bij Vrienden Van. Om onverklaarbare redenen ben ik zelf niet binnen gekomen, maar voor zover ik heb gehoord is het heel gezellig geweest. Shoutout naar de klasbakken van de Activiteitencommissie die wederom een prachtige avond hebben neergezet, en ik kijk uit naar de revanche van komend jaar!

Sluiten