Kunst der sushi rollen

Gisteravond stond volledig in het teken van de kunst der sushi rollen. Dit deden we dan ook in overvloed. Gefocust werd er ruim anderhalf uur gerold met de bamboe matjes. En het resultaat mocht er zijn; er was genoeg voor heel Rotterdam en omstreken. Niet alle rollen waren moeders mooiste, maar het smaakte allemaal hemels. Nadat we allemaal opgeleid waren tot echte maki-masters moesten er natuurlijk ook nog wat drankspelletjes gespeeld worden. Dit gebeurde alleen niet met de Sake wijn, want we waren het er unaniem over eens dat die niet te drinken was. De welbefaamde Slush machine kwam hier dan ook goed van pas! Het roodkleurige kindersentiment met mierzoete geur werd ruim gemixt met vodka. Dit gebeurde allemaal onder toezicht van Ize, die er met trots constant voor zorgde dat alle bekers gevuld bleven.

Na vervolgens de nodige tijd besteed te hebben aan het opruimen van alle troep, moesten er natuurlijk nog bitterballen gegeten worden. Alle activiteiten eindigen natuurlijk in deze klassieke In Duplo stijl. Met volle buikjes keerden ook de laatste tweedejaars huiswaarts.

Deze middag kijken we - met nog steeds een volle maag - terug op een zeer geslaagde activiteit. Bedankt alle tweedejaars voor jullie harde werk en gezelligheid!

                                               

Sluiten