Even Voorstellen

Michelle Lans 

Hee! Ik ben Michelle en ik zorg voor een beetje balans tussen economie en bedrijfskunde studenten haha. Buiten In Duplo ben ik te vinden in de sportschool, op de tennisbaan, bij vrienden of voor de klas. Ik woon met mijn twee geweldige huisgenoten in een paleisje aan de Oostzeedijk. Tussen alle gezelligheid door hoop ik ook mijn schrijfskills te verbeteren en creativiteit te ontplooien. We gaan met dit leuke team een hoop mooie stukken neerzetten!


2yaXfbqHa0llPnEa2EE_BXk95tC9jPMkUsFeE9RxgjEZ9fSKUzugrNnI0Z5jvxsm6uIoqQZg4lpWBDlw_8npS8hAaV83a3yIw3UxvDtDOetxlnVqhI4sjusR4XyWC0p-qh2JJXQ5     ovyV4n1NlZ4Z4Gg-DH1Y1_7MIQkyOCf3pkpUN_h6dXdZ176SRqfRLLgtwZYIbr3fcF5QoY3zR_pvB5fXJJrHdU-seqBJpL-UcyIm-nnO_clcWRTV6oVioGSEnRpDQ7u9pUD02yRU


 

Jorn Bouma

Ik ben Jorn en ik ben een van de nieuwste leden van de Mediacommissie! Ik kom oorspronkelijk uit Menaldum in Friesland en heb vorig jaar al een jaartje van het studentenleven mogen proeven, ik heb namelijk het eerste jaar van de studie Economie in Groningen afgerond. Toch heb ik besloten dit jaar het Mr.drs.-avontuur in Rotterdam aan te gaan! Ik hoop dit jaar als lid van de Mediacommissie mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan, al mijn gedachten op papier te zetten en lekker de wijde wereld in te trekken om mooie dingen te maken. Maar bovenal hoop ik er natuurlijk met de hele commissie een geslaagd jaar van te maken!

4RcX2QzbbFRvzaeDg6389fl_pnVRhU9r9Npu5bSpoBxPp_HsKMpCW5gzqnhMjEpV7IRbfUKbpCa-Rfu-GzLYK6ZqOb2lKyjBbALc0-GPvUgpPnC8ZP9mvI3vdmI141rbBuYvnLeI     Fo41Efp4ixPGcXkkiou85xGc5vhm7U6e0dk8aP3QWb0ovbhVM0K6kfasCB8pcM5uS4oUSDa6JXb-gdpNH2soHreAL15N6p3nhvpxc0NDC5m2ljQObWZw8_cI5-EIxa00Y2LacmtI

 

Marjon van de Lindeloof:

Hey! Ik ben Marjon, 19 jaar oud en tweedejaars Mr.Drs.-student. Ik woon nog bij mijn ouders in het mooie Brabant (om precies te zijn in Etten-Leur), maar ik ben wel van plan om dit collegejaar op kamers te gaan. Naast het studeren ben ik druk met hockeyen, werken en natuurlijk genieten van het studentenleven. Afgelopen jaar ben ik bij veel activiteiten van In Duplo geweest waardoor ik heb gemerkt hoe gezellig de vereniging is. Daarom leek het mij erg leuk om dit jaar actief lid te worden. Ik heb heel veel zin om samen met de andere leden van de commissie leuke artikelen te schrijven over onderwerpen die In Duplo’ers interesseren. Ook hoop ik dat we er een heel gezellig jaar van gaan maken!


uXj8tuGHP26h98ZAEsy0eu4T2xafbsvgJRsBVlp5N15uCMf38cmZi5tiQSmfw6DhG4Nr-Dl9gkPiovvmltmXzPY45qHUDQWoGCEk6jpOXGsFnLGwoMz_fgZwBvwpY7-OJN3d2pDd     6rZybGPNu7D0FCda9F-N-3sTu340K4iWBTnSmPOBcMPyJxKGTEorsdHqcu8PSAy-ibSrwEqgoFyUQaHfhrQKrbmjPG5uG_rLDAkfvCv7EfiLJc4XLwEgssIv4gq_85ktNwJGMyak

 

Willemijn Borg

Hoi, mijn naam is Willemijn en ik ben de jongste van de groep, net 18! Ik ben eerstejaars Economie en Recht student en nu dus ook lid van de mediacommissie. Oorspronkelijk kom ik uit Mierlo, naast Eindhoven, maar ik heb mijn zachte g meegenomen naar Rotterdam waar ik sinds kort op kamers woon. Ik vind het leuk om hard te lopen en ben altijd in voor een drankje. Daarnaast vind je me ook vaak in de boeken. Ik hoop met de commissie voor leuk lees- en kijkmateriaal te gaan zorgen dit jaar. Maar vooral hoop ik dat we er als groep een heel gezellig jaar van kunnen maken!

-W9p3Jw_O86Neb9FuJyFifxUe6i0CefaIeS_KK6PtxqXDCSJQ29dRqlbHFkfEJMLisj3bqQEubqEfhrmj_se_OCHrrKKC8ZeOcaMT6ORaIuKySgCZS3LAxujM21u3RQ93Vb2KI8-     HBULTEisfdg1q-whh3pzPSghTsLuBx7FdNsvlasn3JTJuv9TiPmRA89xJzVm666CkvxBhDfxnxO0N7GIYqWdG5bsmg4jtqiv06i5xcvyf2EpGpJ9dXz9TqdznUZ8y3NTi9zc9Nbn

 

Derk van Velthoven

Hallo allemaal! Mijn naam is Derk, inmiddels bijna 21 jaar oud en daarmee ook de nestor van de Mediacommissie! Vanuit Delft toer ik nu reeds twee jaar bijna dagelijks naar onze mooie universiteit voor colleges economie en recht, wat ik vorig jaar heb besloten te completeren met de verkorte bachelor Filosofie. Naast deze jacht op titelatuur vertoef ik in de bibliotheek van de TU Delft en kan je me vinden op de bank met een goed boek, in de Coffee Company met een hazelnoot latté of eens in de twee maanden in de sportschool. Ik heb een passie voor onderwijs, klassieke talen, politiek en kale mannen, dus mocht je ooit willen discussiëren over Humberto Tan en het aspect van het imperfectum, je weet me te vinden. Op naar een mooi commissiejaar! 

8ATSGBh5z3WHIGmNnaNmiwCUZkmmWD1ULK-xHzDtXfzB9ex23Av3J-0f7Sov8fSLGxKpqosR44nxJhQQIKacexjoextuAB4x3DuPI8TWyRBDWql-aiCzdB3XTsntE2fyBtC0aPh9     UwzRg9X9b4dXRZWbDM_98Gs2JPA6Aj-xx7-W6_ZiR2EexS-ZcOiZczvYaAhLLImDnkcvw-x0PPnliUVSiGDmxRR3p2HfBck9jvonIfhI3VsUHprw-IcdacpHNdVHgPI5z1zyu83j

Sluiten