De openingsactiviteit: alles loopt op rolletjes

Donderdag 12 september was het weer tijd voor de openingsactiviteit. Met een grote, enthousiaste groep In Duplo’ers verzamelden we iets voor 15:00 uur bij Skate Fever in Capelle aan den IJssel. We gingen namelijk rollerskaten!

Vol goede moed trok iedereen zijn of haar rolschaatsen aan, maar dit was al een hele work-out. Het opstaan verliep ook niet bij iedereen geheel vlekkeloos, doordat de rolschaatsen toch iets sneller rolden dan verwacht. Toen iedereen klaar was, begonnen we rondjes te rijden door de zaal. Bij de één ging dit iets soepeler dan bij de ander. Ondertussen werd er gekletst en deden sommigen mensen een poging tot mooie trucjes. Helaas zijn er toch een paar In Duplo’ers op de grond beland, maar hier werd vooral heel hard om gelachen. Gelukkig zijn de meest spectaculaire vallen vastgelegd. Deze foto’s zijn te bewonderen op de website!

Na een uurtje rolschaatsen was het tijd voor pauze. We kregen een drankje en gingen even zitten om bij te komen. Hierna gingen we weer vrolijk verder. Iedereen had het erg naar zijn zin. Het was naar mijn mening zelfs leuker dan verwacht! Rond 17:00 uur was het tijd om te stoppen en deden we onze schoenen weer aan. Het was toch wel weer fijn om normaal te kunnen lopen.  

We hadden honger gekregen, maar gelukkig had de Activiteitencommissie geregeld dat we met zijn allen konden eten bij Eetcafé Concordia. Om 18 uur waren we compleet: we hadden ondertussen gezelschap gekregen van nog meer leden. We hebben genoten van een overheerlijke cheeseburger met frietjes. Tijdens het eten was het erg gezellig en werd er veel gelachen en gekletst. Rond 20 uur was iedereen voldaan en gingen de meesten nog even naar huis om zich klaar te maken voor de openingsborrel.

De Activiteitencommissie moet zeker de complimenten krijgen voor het organiseren van deze leuke, gezellige middag en avond!

Sluiten