Nieuwjaarswensen

Lieve Induplo-er,

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar waarin er veel veranderde in mijn omgeving en zodoende ook in mijzelf. Deze veranderingen juich ik in het nieuwe jaar van harte toe, zo ben ik zeker van plan sparoodje-fos aan de kant te zetten om ook eindelijk volwassen te worden. Verder hoop ik met volle teugen te genieten en alle potentie te benutten.

Ik wens je een onwijs mooi 2019 gevuld met gelach en geluk.

Groetjes Foske

 

Beste In Duplo’ers,

Het afgelopen jaar stond voor mij vooral in het teken van mijn vertrek naar Rotterdam en alles wat daarbij is gekomen. Nieuwe vrienden, nieuwe omgeving en nieuwe interesses om me op te richten. Ik hoop dat 2019 nog veel meer leuke en memorabele momenten voor mij in petto heeft.

Ik wens iedereen veel voorspoed, gezondheid en vooral heel veel plezier en mooie tijden toe in 2019. We maken er een nog mooier jaar van dan 2018.

Lucas

 

Beste In Duplo’ers,

Het afgelopen jaar heb ik meer mensen leren kennen dan ooit, waaronder iedereen bij In Duplo. Misschien zijn de borrels hier en daar ten koste gegaan van enkele studiepunten, maar het was het waard, omdat ik zoveel memorabele avonden gehad heb.

Ik wens iedereen in 2019 de beste gezondheid en een mooi tijd toe. Blijf allen vooral naar de avonden in Meat komen en laat de verplichtingen van de volgende dag dan even voor wat het is.

Twan

 

Beste Lezer,

Het afgelopen jaar was enerverend en succesvol. Het eerste jaar van de bachelor is achter de rug en ik ben benieuwd wat de bachelor me nog gaat brengen. Ook op sociaal vlak is de stad Rotterdam een thuis geworden waar ik geniet. Ik kijk dus met trots terug op het jaar 2018 en met veel plezier uit naar 2019. Het komende jaar brengt hopelijk veel nieuwe en interessante onderwerpen en thema’s voor de huidige mediacommissie en die van het volgende collegejaar. Met de provinciale- en Europese verkiezingen op komst valt er in ieder geval op politiek vlak genoeg te beleven.

Ik wens iedereen dan ook een jaar waarvan men zegt “dit jaar mag nog jaren duren”.

Groet Joris

 

Beste lezers,

2018 is voor mij een geweldig jaar geweest. In dat jaar heb ik mijn eerste jaar studeren aan de Erasmus succesvol afgerond en ben ik echt gesetteld in Rotterdam. Ook heb ik In Duplo echt leren kennen en alle gezelligheid kende in 2018 geen einde, dankzij alle evenementen, borrels en feesten. Het komende jaar verwacht ik weer zoveel gezelligheid te ervaren en hoop ik zelf op exchange te gaan naar een super locatie.

Voor In Duplo hoop ik op weer zo’n topjaar, maar met het Lustrum aan de horizon, ben ik daar niet echt bang voor.

Met de Duplomaat gaan wij ook dit jaar iedereen weer voorzien van informatieve en betogende stukken en ik kan al vertellen dat er nog een paar leuke plannen op de planning staan.

Ik wens iedereen een schitterend 2019.

Groetjes Quint

Sluiten