Even voorstellen, de Mediacommissie 2018-2019

Met trots presenteer ik u de Mediacommissie! Komend jaar zullen zij met z'n vijven De Duplomaat beheren en jullie voorzien van verslavende, diepzinnige, 'eye opening' artikelen en video's om bij weg te smelten. Lees snel verder om deze literaire geniën in de dop te leren kennen!

Beste lezer, mijn naam is Quint Linderman, 18 jaar oud en ik ben opgegroeid in Twente. Ondertussen woon ik al ruim een jaar in Rotterdam, waar ik in het eerste jaar actief ben geweest bij In Duplo als lid van de Eerstejaarscommissie. In het aankomende jaar heb ik de eer om de Mediacommissie voor te mogen zitten. Naast mijn leven bij In Duplo, vermaak ik mij met tennissen, lezen of met het drinken van een biertje met vrienden. Mijn grote interesse is, in de breedste zin van het woord, politiek. Aankomend jaar hoop ik dan ook voornamelijk te schrijven over de politiek op universitair, landelijk of wereldwijd niveau. Ik discussieer en verkondig mijn mening graag en mijn doel voor dit jaar is dan ook om interessante discussies binnen (en misschien zelfs buiten) onze vereniging op gang te brengen. Ik hoop jullie, samen met de andere leden van de Mediacommissie, te voorzien van interessante en leuke artikelen of videomateriaal. Mocht één van jullie ooit in gesprek willen gaan of een discussie voeren over bijvoorbeeld een artikel, spreek mij gerust aan en wie weet veranderen wij elkaars mening wel. Veel kijk- en leesplezier dit jaar!

Hallo beste lezer! Mijn naam is Joris Hoenen en ik ben na 18 rustige levensjaren in het zonnige zuiden inmiddels precies een jaar woonachtig in het bruisende Rotterdam. Je kunt me herkennen aan mijn ‘zachte g’, mijn brede glimlach maar bovenal mijn iets te lange lichaam. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie en heb vorig jaar met veel plezier deel uitgemaakt van de Almanakcommissie. Na de presentatieborrel van de uiterst stijlvolle almanak en een geweldig jaar begonnen mijn handen al snel weer te jeuken. Vandaar dat ik ook dit jaar weer actief ben geworden binnen In Duplo en wel bij de Mediacommissie. Mijn interesses zijn heel divers. Zo kan ik enorm genieten van de landelijke politiek en tegelijkertijd meezingen met de meest foute Nederlandstalige muziek. Ik ben een enorme nieuwsfreak en kijk het liefst de hele avond naar talkshows. Daarnaast kijk ik graag wekelijks naar het veldspel van de mooiste voetbalclub ter wereld, de godenzonen. Al is dat natuurlijk een zonde om toe te geven hier in Rotterdam. Een goede discussie ga ik zeker onder het genot van een koud biertje dan ook niet snel uit de weg. Ik hoop dat jullie gaan genieten van De Duplomaat en zie jullie graag terug op een van de borrels!

Beste In Duplo'er!
Mijn naam is Twan en ik ben 19 jaar. Ik kom uit Winterswijk (de achterhoek), maar ik woon nu al ruim een jaar in Rotterdam. Het wordt nu dus al mijn tweede jaar aan de EUR. Naast studeren ga ik regelmatig naar de sportschool en ik ben dit jaar begonnen met roeien bij Skadi. Als lid van de Mediaco ga ik jullie plezieren met bijvoorbeeld bijzondere interviews of leuke artikelen voor De Duplomaat. Spreek me, waar dan ook, vooral aan voor een pittige discussie over het lekkerste bier.

Hey beste Duplomaat lezer!
Ik ben Lucas, 18 jaar en eerstejaars mr.drs. -student. Ik ben een Amsterdammer in hart en nieren en ben met pijn in mijn hart overgelopen, maar die Rotterdammers blijken eigenlijk best gezellig te zijn.
Ik hou ervan om sportief bezig te zijn, ik voetbal graag en loop (als het weer het toelaat) vaak een rondje in het vondelpark. Sporten maakt het des te beter om daarna lekker op de bank te gaan liggen met een goede film of serie (lees Game of Thrones). Reizen is mijn passie en het is mijn droom om na mijn studie een lange reis door Azië te maken.
Ik vind het ontzettend leuk bij de mediacommissie te zitten en kijk uit naar wat het aankomende jaar gaat brengen!

Lieve lezer,
Ik ben Foske Vieveen en ik ben 17 jaar oud. Dit academisch jaar mag ik met volle moed starten als eerstejaars Recht & Bedrijfskunde-student, maar daarnaast mag ik ook deel uit maken van de mediacommissie. Ik kan niet wachten om mijn steentje bij te gaan dragen en te gaan helpen elke lezer van De Duplomaat te amuseren en te informeren. Ik hoop met mijn passie en toewijding jullie aandacht vast te houden en jullie te verrassen met zowel leerzame als lichtzinnige artikelen, video’s en foto’s. Mochten jullie mij tegenkomen, weerhoud jezelf er alsjeblieft niet van een praatje te maken want ik ben onwijs geïnteresseerd in jullie èn jullie studentenleven. 

Van links naar rechts:
Lucas, Twan, Joris, Quint, Linde, Foske

Sluiten