Alle filmpjes van de Duplomaat 17/18

Beste lezer,

 

Afgelopen tijd hebben we een aantal filmpjes geüpload in plaats van artikelen. Deze kunnen niet op de site geplaatst worden, maar worden aangeboden op onze Facebook pagina of onze YouTube pagina. Via deze weg willen we ook de trouwe sitelezer erop wijzen dat deze filmpjes op bovenstaande platformen online staan. Onderstaand staan links naar de filmpjes op YouTube. Maar ook voor degenen die een filmpje al via Facebook hebben gezien. Heb je een filmpje al via Facebook hebben gezien en baalde je ook van de wat mindere kwaliteit? Dan zijn we dat met je eens, Facebook comprimeert de filmpjes helaas. We raden YouTube aan voor optimaal kijkgenot. Hier staan de filmpjes op hoge kwaliteit, dus heb je wat filmpjes gemist of wil je de opnieuw kijken? Hieronder staan de links, deze zullen worden bijgewerkt als nieuwe filmpjes online worden geplaatst.

 

Veel kijkplezier!

 

- Duplomaatdilemma’s aflevering 1 (2018)

- Bestuursinterview Iris van der Heijdt

- Bestuursinterview Wouter Homburg

- Bestuursinterview Patrick van Oevelen & Denise Meulenberg

- Bestuursinterview Stephanie Commandeur & Yashvir Gangaram Panday

- Voorstelronde 20ste bestuur

Sluiten