FAQ's aan Dr. Love!

Morgen is het Valentijnsdag en tot onze grote vreugde heeft Doctor Love wat tijd vrij weten te maken om een aantal frequently asked questions van In Duplo'ers te beantwoorden in De Duplomaat! Benieuwd naar wat je het beste kunt dineren op Valentijnsdag, wat je het beste kunt ondernemen als je single bent en hoe je weet of je de ware gevonden hebt? Zie hier de antwoorden van Dr. Love op deze vragen!

FAQ: Hoe weet ik of hij/zij de ware is?

Bij mannen is dit makkelijk: die stoppen met functioneren. Dus stel dat een voormalig debatkampioen spontaan zijn speech vergeet als hij het meisje in het oog krijgt, dan is het zo klaar als een klontje. Als hij dan niet alles doet om haar te krijgen en te bewijzen dat hij ook de ware voor haar is…

Bij vrouwen is dat een stuk lastiger; onderzoek wijst uit dat zij dit niet hebben, omdat hun hersenen al meer met zichzelf bezig zijn. Bij vrouwen is het meestal het gevoel dat ze weg willen rennen of iemand niet uit kunnen staan, dat aangeeft of het de juiste is.

FAQ: Hoe schrijf ik de perfecte liefdesbrief voor op Valentijnsdag?

Met de hand, met een In Duplo-pen en op In Duplo-papier. En gewoon eerlijk zijn, dat helpt het beste. Zeg gewoon dat hij/zij te lekker is om te laten lopen en dat je hersenen uitvallen als je die persoon ziet. Komt hij/zij toch wel achter.

FAQ: Wat is de top-3 van slechtste Valentijnskado's die je kunt krijgen van je date?

  1. Positieve zwangerschapstest
  2. Sportschool-abonnement
  3. Een soa

FAQ: Hoe lang moet de tijdspanne minimaal zijn tussen de eerste Valentijnsroos en de verlovingsring?

Ligt eraan of de Valentijnsroos gemeend is. Is dit het geval, dan moet de ring al in huis zijn.

FAQ: Wat is het meest romantische diner dat ik op Valentijnsdag zou kunnen voorbereiden of regelen voor mijn Valentijn en mijzelf?

Allereerst moet het duur zijn, eurootje of vijftig per persoon. Ik zou zelf knoflook, salades en alles wat tussen je tanden blijft hangen vermijden. Doe het gewoon ouderwets in de stijl van Lady en de Vagebond. Dan bedoel ik dus kaarslicht, tafellaken en klassiek eten. Ik vind de moderne restaurants met houten broodplanken als bord, grof brood en steigerhoutentafels óók leuk, maar niet op Valentijnsdag.

FAQ: Hoe los je het op als je op je Valentijnsdate uit je broek scheurt?

Deze vraagstelling insinueert dat dat een probleem is? Waar je ook bent, is dat een heel mooi moment om ‘even naar huis te gaan om je broek om te wisselen’.

FAQ: Is het raar om op Valentijnsdag een tinderdate te hebben?

Ja, lijkt me heel creepy, ik denk ook dat er alleen tinderdates met een score van honderd uit honderd op de crazyscale zijn die daar ja op zeggen. Ik kan het niemand aanbevelen, maar ken wel wat kandidaten...

FAQ: Hoe staat het ervoor met het liefdesleven van Doctor Love zelf?

Ik citeer graag de beroemdste zin uit King Kong: ”It was love that killed the beast”. Daar sluit ik me graag bij aan.

FAQ: Wat betekent het als een relatie gecompliceerd is? Ik snap dat namelijk nooit...

Dat betekent meestal dat ten minste één van de personen in de relatie gecompliceerd is. Dit kan een complex zijn of een stoornis, maar meestal heeft dat niets met de relatie zelf te maken. Die relatie is meestal gewoon prima of gewoon op sterven na dood.

FAQ: Welke In Duplo’er zal, naar uw mening, morgen op Valentijnsdag het grootste aantal rozen (moeten) ontvangen?

Ik heb geen voorkeur voor één bepaald lid natuurlijk. Er was eens een Amerikaanse miljardair die bij de uitvaart van zijn vrouw tienduizend witte rozen mee liet zenden (ze werd begraven in Israël). Een Boeing 747 met twee piloten, één lichaam en tienduizend witte rozen… Volgens mij laat dat zien dat de leden met een relatie de personen zijn die de meeste rozen verdienen. Ik denk één voor iedere date die ze hebben gehad dat jaar. Dus Anouk, Denise, Kyra, Alycia, Willemijn, Iris, Stephanie en alle andere In Duplo dames die ik nu vergeet; ik denk dat zij de meeste rozen zouden moeten krijgen. Ik wijs hun partners er graag op dat ze de rozen konden bestellen bij In Duplo.

FAQ: Wat doe je op Valentijnsdag als je single bent?

Een beproefd recept is met vrienden in In De Smitse gaan zitten. Lekker een vette bek halen helpt ook. Als je single bent, maar wel heel erg verliefd, vergeet dan geen roos te sturen om je geweten te sussen. Ik zou de romcoms even overslaan, maar een goeie Quentin Tarantino is heerlijk. Als je bent afgewezen voor een date kan ik The First Wives Club aanbevelen.

FAQ: Ik wil, anoniem weliswaar, graag meerdere personen verrassen op Valentijnsdag. Kan dat, of ben ik dan een player?

Tuurlijk kan dat! Als je het allemaal meent zou dat helemaal geweldig zijn, maar een roos op Valentijnsdag is meestal het hoogtepunt in iemands leven. Dát is het mooie van Valentijnsdag: je kunt alles anoniem doen!

FAQ: Wat zijn de beste Valentijns-liedjes?

Fuck You van Lily Allen, Goodbye stranger van Supertramp, You’re so vain van Carly Simon en I will survive van Gloria Gaynor kan ik iedereen aanbevelen. De mensen die nog niet in een relatie zitten met Valentijn kunnen eventueel ook afglijden naar You’re a lady van Peter Skellern, Killing me softly van Frank Sinatra of All You Need Is Love van The Beatles. Mijn persoonlijke favoriet is Wedding in Cherokee county van Randy Newman, maar dat is alleen voor mensen die de échte waarheid van de liefde al aankunnen.

FAQ: Ben&Jerry’s-ijs of Bonte Koe-bonbons?

IJs, altijd ijs. Is het enige bewezen afrodisiac. Dus een pot Cookie dough erbij en lets get it on!

Sluiten