Cadeautips voor december

Coverphoto by Andrew Neel 

De gezelligste maand staat weer voor de deur. Nog maar 14 dagen voor Sinterklaas, 33 dagen voor Kerstmis en daarna is het al weer bijna 2018! Dat betekent natuurlijk lootjes trekken, dobbelspellen, kerstdiners, kerstgala’s, feesten, bier, wijn en champagne, maar ook geldnood. Want voor lootjes, een diner of nieuwjaar is het toch wel aardig als je iets leuks meeneemt. Daarom heb ik wat cadeautips die er voor zorgen dat je met heel weinig geld, toch een leuke avond kunt hebben. Bovendien houd je geld over, wat je aan dingen kunt uitgeven die echt belangrijk zijn!

Smirnoff Ice €3.55 (Albert Heijn)

Wil je het net wat gezelliger maken? Verpak deze fles dan gewoon keurig en Ice die ene vervelende tante van je. Zet Vanilla Ice – Ice Ice baby op en zeker weten dat jij je dan vermaakt.

5h6OvEQkfe-oyzb1EsZNqAr509Ykuh5rAwEGtvxU

Geurtje van de Kruidvat €3.99

Kijk één keer in de folder van de Kruidvat en je hebt meteen een goed cadeau. Geurtjes worden in deze winkel namelijk voor spotprijzen verkocht. Maakt niet uit hoe ze ruiken, als jij de The Master Perfumer Marine Aqua N°45 Eau de Toilette geeft, klinkt het toch best chique en duur.

HbNI0cjESzVgy-VklIcTaopRWQHbIMdhyM2ts6dG

Een naam in chocoladeletters €1 - €10

Het hangt er natuurlijk van af hoe de persoon heet, maar is het een naam van vier letters? Ben je lekker goedkoop uit. Bij de Appie heb je elke chocoladeletter voor maar één euro . Ben je lekker snel klaar!

GtLxG_iXAasfd-BOWZcmyMPz96FGfZk-OIFz66IC

Xenos-prul

Xenos snapt heel goed dat je niet veel geld wilt uitgeven. Daarom hebben ze zelfs een categorie cadeautjes. Zet je budgetfilter op zes euro en je hebt een mooie nutteloze Boeddha of een schattig spaarvarkentje.

Q4YncZj1_P5TCRyFfiH_h2IqKHFEOfRoaR3nqyg-

Kerstballen

Kijk eens op www.kerst-feestwinkel.nl! Kun je mooi zes kerstballen op de kop tikken voor twee euro. Er zijn heel veel producten en het mooie is, is dat je binnen 24 uur het spul in huis hebt als je voor 15:00 uur bestelt. Handig als je bent vergeten dat je nog wat moest halen voor je opa en oma!

yc0zoeSLSxenX4xi7vJc2rtwcAFektNOYmoDC37V

Dinerwijn

Heb je een kerstdiner? Is het altijd goed om een witte of rode wijn mee te nemen. Houd acties goed in de gaten en je hebt twee mooie flessen voor nog geen vijf euro.

gxWQl6GrRkRMNfGcpGMWdf-FKOH7ojCdQc3DQXpl

Lego

Moet je iets leuks kopen voor je vierjarige neefje of nichtje? Loop de Intertoys of een andere speelgoedwinkel binnen en je hebt meteen een cadeau. (Werkt ook goed met Playmobil)

xY3rV_ggYswprsb3OuWhp4FF73rpU_mACFgRaRd6

Magazines voor iedereen

Moet je een cadeautje geven aan een voetballiefhebber? Koop dan een VI of een ander voetbalmagazine. Zijn er voor vijf euro bij de Bruna o.i.d. en het is altijd goed. Is het een roddelfreak? Privé of Story doet het dan natuurlijk ook goed en zo is er voor iedereen een bijpassend magazine!

RUZBSuAyf8VlCjxYbxL_rhC6H0KYcNxx2-FziXzz

Bosje bloemen

Mocht je het echt niet meer weten? Koop dan nog even snel bij een tankstation een leuk bosje bloemen dat twee dagen lang mooi blijft.

Yi5GEpWufJZPN9DOeXDakZuxtP7TFssM_El_VT6h

Sluiten