Bericht van de Charitycommissie!

Beste leden,

Wij zijn Steven Heisterkamp en Justus Mater, de leden van de Charitycommissie. Eén van onze taken als Charitycommissie is het opzetten van consulting-projecten. Binnen deze projecten helpt een groep In Duplo-leden een bedrijf of stichting met juridisch, economisch en/of bedrijfskundig probleem. Deze consulting-groepen bestaan uit In Duplo’ers van alle leeftijden. Tijdens deze projecten krijgen de deelnemers de kans om te ervaren hoe het is om een adviesrapport op te stellen en deze te presenteren; om een probleem aan te pakken. Daarnaast willen wij ook een consultancy-training organiseren voorafgaand aan elk project. Voorbeelden van consultancy-projecten zijn het transformeren van de marktpositionering van een stichting of het geven van financieel advies aan een stichting.

Lijkt het je leuk om hier een keer aan mee te doen? Schrijf je dan in via de onderstaande link! Op deze manier kom je in de consulting-poule terecht. Mensen uit deze poule krijgen van ons mails over nieuwe consulting projecten. Als je wil, kan je vervolgens deelnemen aan deze consulting-projecten. Als je uiteindelijk gekozen wordt om aan een consulting-project mee te doen, verwachten wij uiteraard wel dat je serieus mee werkt aan het project.

https://www.induplo.nl/agenda/info/53-inschrijven-consultingpoule

We zien jullie graag bij toekomstige consulting-projecten!

De Charitycommissie

FAQ

Wat?

Daar kan kort en duidelijk op geantwoord worden. Charity consulting is het verschaffen van expertise aan derden op vrijwillige basis.

Hoe?

Allereerst zal de projectleider met de contactpersoon van de stichting vaststellen wat de doelen van het verslag zijn. Vervolgens zal dit worden gecommuniceerd aan de rest van de leden van het project en zal er een advies geschreven worden. Dit wordt aan het einde van het project gepresenteerd worden.

Voor wie?

Iedereen van In Duplo! Juist door een grotere diversiteit aan In Duplo’ers mee te laten doen aan consulting-projecten zal iedereen er het meest van leren.

Waarom?

  • Introductie in de wereld van consultancy door een bedrijf of stichting met een actueel probleem te helpen
  • Werken aan een gezamenlijk doel met je medeIn Duplo’ers uit meerdere jaarlagen: gezelligheid!
  • Je gebruikt je kennis en vaardigheden voor een goed doel.

Contact:

Vragen? Mail ons gerust: consulting@induplo.nl

Sluiten