De Mediacommissie stelt zich voor!

Een nieuw collegejaar betekent ook een gloednieuwe Mediacommissie! Wie maken deel uit van de commissie en zullen komend jaar leuke artikelen, video’s en andere interessante items gaan posten op De Duplomaat? In dit artikel stellen de kersverse leden zich voor.

 

Douwe Faber

Hallo allemaal! Mijn naam is Douwe Faber en ik heb sinds augustus het mooie Twente ingeruild voor het grote Rotterdam. Ik ben een groot muziekliefhebber en speel zelf ook alweer tien jaar saxofoon. Verder ben ik een fanatiek sportliefhebber en zal ik ook altijd een fanatiek FC Twente-supporter blijven! Ook heb ik een paar jaar gedebatteerd, dus ik houd zeker wel van een goede discussie bijvoorbeeld over dat FC Twente de mooiste club van Nederland is! Verder vind ik (wereld)politiek interessant en dat zal, net als sport en muziek, zeker terugkomen in mijn artikelen. Mocht je het niet eens zijn met mijn mening over FC Twente of heb je juist ideeën, spreek me dan zeker aan op de borrel en dan zullen we dat onder het genot van een biertje bespreken. Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien op de borrels!

 

Wieger van Hamersveld

Beste lezers! Aankomend jaar is het aan onder meer mij om jullie te gaan voorzien van allerlei leuke artikelen, video's en foto's op de website van De Duplomaat. Mijn naam is Wieger, ik ben 20 jaar oud, dit jaar eerstejaars mr.drs.-student en actief in de Mediacommissie. Ik ben twee jaar geleden al geslaagd op het vwo, maar vervolgens heb ik twee tussenjaren genomen waarvan ik anderhalf jaar in Australië en Zuidoost-Azië heb gespendeerd. Naast dat reizen mijn grootste hobby is, ben ik scheidsrechter, doe ik Muay Thaiboksen en drink ik graag een biertje in de stad. Ik hoop dat ik jullie dit jaar met leuke artikelen en video's kan verblijden. Spreek mij ook op een borrel gezellig aan, ik ben altijd in voor een gesprek en voor een biertje!

 

Mats Frijlink

Even voorstellen… mijn naam is Mats Frijlink en als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het wel jezelf beschrijven. Er zijn gelukkig ook genoeg dingen die ik wel leuk vind, voornamelijk voetbal (spelen, kijken, coachen, fluiten). Ik woon in het altijd zonnige Nootdorp en voetbal daar ook bij de plaatselijke SV. Het mr.drs.-programma begon voor mij vorig jaar met een valse start, maar na veel dreigende BSA-gerelateerde mailtjes van de EUR en een ongekende inhaalrace heb ik het toch gehaald. Toen die druk van mijn schouders viel, leek het me leuk om actiever te worden binnen In Duplo. Zo gezegd, zo gedaan. Het komende jaar hoop ik veel creatieve ingevingen te krijgen en deze ook nog eens netjes op papier te krijgen. Als dat lukt en FC Twente niet degradeert, is mijn jaar geslaagd!

 

Letthe Riemen

Beste studiegenoten, vorig jaar ben ik begonnen met het mr.drs.-programma en dit jaar ben ik trots lid van de Mediacommissie. Ik ga het leven door als Letthe Riemen en heb net 22 prachtige jaren achter de rug. In mijn dagelijks leven maak ik altijd tijd om wat te lezen en bijna elke ochtend ligt de krant (wel digitaal) voor mijn neus. Ik vind het erg leuk om met anderen te praten over wat er in de actualiteit gebeurt. Ik ben dan ook altijd aan te spreken voor een gesprek. Dan maakt het onderwerp niet veel uit; de kans is groot dat ik je de oren van het hoofd klets. Verder luister ik op zijn tijd ook naar podcasts en om mijn hoofd leeg te maken ga ik altijd een stuk rennen. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van thee, waarvan ik toegeef dat het een verslaving is. Als je dacht dat tegenwoordig niemand meer aan stijldansen doet dan heb je het mis: elke week sta ik namelijk trouw met hakken op de dansvloer. Ik heb voor de Mediacommissie gekozen onder andere om iedereen te kunnen informeren en/of te entertainen met nieuwe artikelen dit jaar. Ik hoop dat iedereen kan gaan genieten van alle activiteiten van de Mediacommissie en dat met de foto’s mooie herinneringen bewaard blijven.

 

Karsten de Neve

Beste lezer, mijn naam is Karsten de Neve, geboren en getogen in Rotterdam en inmiddels 20 jaren oud. Na een jaartje studeren aan de UU kwam ik toch terug in Rotterdam voor de no-nonsense cultuur van de EUR en voor de uitdaging van het mr.drs.-programma. En zo ben ik tegenwoordig al weer tweedejaars mr.drs.-student. Dit jaar heb ik de eer om de Mediacommissie te mogen voorzitten. Naast economie en rechten liggen mijn interesses onder andere bij natuurwetenschappelijke onderwerpen, politiek en sport. Naast mijn brede interesses ben ik overigens erg goed in het net op tijd halen van deadlines, erg handig als je artikeldeadlines moet halen. Ik hoop samen met de andere leden van de Mediacommissie onze lezers te voorzien van leuke en interessante artikelen, videomateriaal en foto’s, om zo voort te bouwen op het werk van de vorige Mediacommissies; de Duplomaat naar een nog hoger niveau te tillen. Ik sta altijd open voor een goed gesprek of misschien heb je wel nieuwe ideeën voor bijvoorbeeld de Duplomaat, spreek mij dan gerust aan op een borrel en wie weet scoor je nog een prachtige nieuwe profielfoto!*

*geen garantie op succes

 

Iris van der Heijdt

Hoi allemaal! Ook de kersverse en allereerste Commissaris Marketing van In Duplo stelt zich voor: mijn naam is Iris van der Heijdt en ik ben derdejaars mr.drs.-student, en tevens  bestuurslid komend jaar! In de Mediacommissie vervul ik de rol van eindredacteur en ik geef sturing aan de Mediacommissie. Door middel van een hele hoop vergaderingen en brainstormsessies zullen wij de meest creatieve ideeën bedenken voor De Duplomaat voor komend jaar, waarin we jou als lezer hopen te vermaken met amuserende artikelen, enthousiasmerende video’s en gezellige activiteitenverslagen! Af en toe zal er natuurlijk ook een item van mijn hand in dit digitale verenigingsmagazine verschijnen. Mocht je zelf een origineel idee hebben voor een artikel, zelf een keer een artikel willen schrijven of heb je op- of aanmerkingen over wat er op De Duplomaat gepost wordt: schroom dan niet om contact met mij op te nemen! Ik ben ervan overtuigd dat wij met de Mediacommissie een onwijs tof jaar voor de boeg hebben, en dat we de stijgende lijn van De Duplomaat kunnen doorzetten. Voor komend jaar wens ik je veel kijk- en leesplezier, en we zien elkaar hopelijk snel op één van de leuke In Duplo-activiteiten!

Sluiten