18 redenen om te solliciteren voor een bestuursjaar bij In Duplo

1. Als bestuurder bij In Duplo krijg je veel beleidsvrijheid.

Wanneer jij een goed idee hebt en daarbij goede overwegingen aantoont, kun je een project beginnen in samenwerking met jouw commissies of bestuursgenoten. Bij In Duplo heb je hier veel vrijheid voor!

2. Je vormt een hechte groep met z'n zessen.

Tijdens een bestuursjaar werk je veel samen met jouw bestuursgenoten. Naast de evenementen van In Duplo, zal je ook veel leuke en gezellige dingen doen met jouw bestuursleden. Wist jij bijvoorbeeld dat het acttiende bestuur iedere maandag samen eet? En wist jij dat bij iedere verjaardag van een van de bestuurders er een leuk uitje is gepland? Ook gaat het bestuur om de zoveel tijd op bestuursvakantie, in juni staat Porto gepland!

3. Je hebt de leiding over enorm leuke en gezellige actieven. 

4. Je draagt jouw steentje bij aan het stimuleren van een uitdagende omgeving. 

De leden van In Duplo studeren twee studies. Als bestuur zorg je ervoor dat er voldoende stimulans en faciliteiten worden geboden om ervoor te zorgen dat de studenten zich verder ontwikkelen in een uitdagende omgeving. 

5. Je bent een bestuurder van een gezellige en toegankelijke vereniging. 

Bij In Duplo heerst een ons kent ons-mentaliteit. Je maakt er snel goede vrienden en jij mag van deze gezellige vereniging bestuurder zijn!

6. Je mag werken op de leukste kamer van de universiteit (H10-13)!

7. Je leert andere besturen op de universiteit kennen. 

Wist jij dat er dit jaar een Interfaculty Rotterdam Bestuursintegratiedag was? Tijdens deze dag gingen de bestuurders van Interfaculty Rotterdam samen eten en stapten vervolgens in de Kwibus om gezellig te feesten. 

8. Je kunt jezelf ontwikkelen op persoonlijk vlak. 

9. Je kunt jezelf ontwikkelen op professioneel vlak. 

In een bestuursjaar leer je belangrijke vaardigheden, zoals leiding geven, communicatie, management, organiseren en ga zo maar door. 

10. Je kunt echt impact hebben.

11. Er wordt een hele toffe bestuursfoto van jou gemaakt. 

12. Je leert het systeem van de universiteit beter kennen.

Tijdens een bestuursjaar zal je veel moeten communiceren met de universiteit. Op deze manier leer je het systeem van de universiteit beter kennen. 

13. Je bent bij alle borrels aanwezig van het begin tot het einde. 

13. Je kan iets terugdoen voor jouw vereniging. 

14. Je bouwt snel een groot netwerk op, zowel binnen als buiten de vereniging. 

Tijdens een bestuursjaar zal je met veel mensen spreken. Je leert dan ook veel nieuwe mensen kennen en maakt nieuwe vrienden. 

15. Je mag een super mooi bestuurspak dragen. 

16. Je mag mee als verantwoordelijke op Eerstejaarsreis en Studiereis.

17. Je geeft elkaar leuke bijnamen.

Wist je dat Nino bijvoorbeeld Nijntje, Neino of Niño wordt genoemd? Of dat de bijnaam van Hans, Finhanz is?

18. Je blijft vaak nog lang betrokken bij In Duplo. 

Als bestuurder heb je namelijk de mogelijkheid om na jouw bestuursjaar in de Beleidsadviescommissie te gaan. Wanneer je oud-Penningmeester bent ga je de Kascontrolecommissie in. 

 

Morgen is de deadline voor de sollicitaties voor het negentiende bestuur van In Duplo. Je kan solliciteren door jouw motivatiebrief, cv en cijferlijst in te leveren via de volgende link: https://www.induplo.nl/formulieren/sollicitaties-negentiende-bestuur.

Sluiten