Stelling: Alle hoorcolleges moeten worden opgenomen

Het is bijna tijd voor het jaarlijkse Duplomaatdebat en dit jaar is het thema ''Shots Fired''! Als jij het graag opneemt tegen je mede In Duplo'ers dan is dit je kans! Ook als je geen zin hebt om te debatteren kom dan toch gezellig kijken hoe je medestudenten elkaars argumenten 'afschieten'.
Komende maand zullen we één voor één de stellingen bekend maken voor een klein beetje achtergrondinformatie, maar natuurlijk niet te veel want we willen jullie mening natuurlijk niet beïnvloeden.

Om te beginnen, de eerste stelling:
 ''Alle hoorcolleges moeten opgenomen worden.''

Als deeltijd rechtenstudenten hebben we de luxe dat we elk rechtencollege in onze eigen tijd kunnen kijken en, als de professor langzaam is, er een beetje vaart achter te zetten. Deze optie hebben we niet voor economie, dus vandaar deze stelling, ook de colleges van economie zouden opgenomen moeten worden. Het is natuurlijk heel fijn om altijd je colleges te kijken en zo hoef je er nooit een te missen, maar een nadeel zou kunnen zijn dat daardoor nog maar weinig studenten echt naar de hoorcolleges gaan en zo mis je ook een stukje interactie. Maar het precieze effect van de online hoorcolleges is niet bekend, dus meer dan genoeg ruimte voor mooie argumenten! Deze stelling zal voor een goed opstapje zorgen in het debat. Heb jij hier een sterke mening over? Kom dan donderdag 30 maart naar het Duplomaatdebat op de universiteit. Wie weet win jij dan de Duplomaatdebat Bokaal! Inschrijven kan via: https://www.induplo.nl/agenda/info/8-het-duplomaatdebat-shots-fired

Let op: om je in te schrijven moet je eerst inloggen op de website van In Duplo!

Sluiten