Even voorstellen: de Mediacommissie

De eerste twee weken na de vakantie zitten er weer op! Een nieuw academisch jaar is begonnen, daarmee is het ook tijd voor een nieuwe Mediacommissie. Afgelopen week verschenen er al artikelen van een paar leden, maar wie zijn zij eigenlijk? Wat zijn hun doelstellingen? In dit artikel zullen zij zich voorstellen.

Linde

Laten we bij het begin beginnen: Mijn naam is Linde , ik ben 18 jaar, kom uit Eindhoven en ben een kersverse eerstejaars. Bij mijn studiekeuze was ik er al vrij snel achter gekomen dat ik rechten heel interessant vond, maar eerlijk is eerlijk: Rechtsgeleerdheid alleen leek me ook wel een beetje saai. Bang om mijn motivatie te verliezen bij een gebrek aan uitdaging, zocht ik door naar een studie die zowel interessant als uitdagend is. En hier sta ik dan! Een nieuwe stad, een nieuwe kamer, huisgenoten in plaats van ouders, heel veel zelfstandigheid, een grote universiteit en allemaal hele leuke nieuwe mensen.
Ikzelf ben echt een bezig bijtje; stilzitten is niet echt mijn ding, ik ben het liefst altijd met iets bezig. Natuurlijk is studeren op zich een hele bezigheid, verschillende vrienden hebben me voor gek verklaard dat ik dit programma ging doen ‘’ alsof één studie niet genoeg was’’, maar naast mijn dates met m’n accounting boek en wetbundels leek een sociaal leven me ook wel wat. Gelukkig word je in de Eurekaweek zo dood gegooid met alle honderdduizend opties die je hebt dat je er eigenlijk niet omheen kan. Nou wel dus, ik werd er zo besluiteloos van dat ik nog net de deadline voor m’n sollicitatie heb gehaald. En gelukkig ging die goed, want vanaf heden mag ik mezelf lid noemen van de Mediacommissie! Ik ben heel benieuwd wat voor artikelen ik allemaal ga produceren en hoop dat ze voor jullie net zo leuk gaan zijn om te lezen als voor mij om te schrijven.

Joep Schoenmakers

Hoi, mijn naam is Joep Schoenmakers, eerstejaars mr.drs.-student. Als lid van de Mediacommissie hoop ik jullie dit jaar van goede en interessante artikelen te voorzien in de Duplomaat en tijdens activiteiten van In Duplo iedereen op zijn meest charmante moment vast te leggen.
Ik heb mijn hele 18-jarige leven in een klein dorp in Brabant gewoond, maar heb sinds een aantal weken een plekje in Rotterdam. Het kan dus voorkomen dat er af en toe een Brabantse uitdrukking een artikel insluipt, maar daarover kun je mij altijd een vraag stellen of bij mij een opmerking plaatsen. Ik kom uit een grote familie, ik heb een tweelingbroer en nog twee kleine broertjes. Mijn Netflix- account heeft de laatste twee jaar van de middelbare school op volle toeren gedraaid, de kans is dus groot dat ik je favoriete serie of film gezien heb.
Mijn interesses liggen verder bij politiek, actualiteit en sport, wat waarschijnlijk ook terug gaat komen in artikelen die verschijnen. Sinds mijn vijfde heb ik op voetbal gezeten, dus een goede discussie over welke club nu het beste is, ga ik nooit uit de weg. Ik kijk er naar uit om jullie meningen te horen en met allerlei studenten samen te werken om de Duplomaat nog beter te maken!

Ramon Scheurwater

Beste lezer, welkom op De Duplomaat! Mijn naam is Ramon Scheurwater, negentien lentes jong en groenteboer in de PLUS van het dorp waar ik geboren en getogen ben: het altijd gezellige Hendrik-Ido-Ambacht. Dit jaar zal er op dit platform menig artikel van mijn hand te lezen zijn. Trots wil ik u dan ook mededelen dat ik komend studiejaar actief mag zijn in de Mediacommissie van In Duplo! Er zijn veel uiteenlopende zaken die mijn interesse genieten: van terrorisme tot straatterreur, van voetbal in de Kuip tot voetbal op de Playstation 4, van de politieke strijd in de Tweede Kamer tot de strijd gedurende de wereldoorlogen. Met dit brede scala aan interesses hoop ik veel artikelen te kunnen schrijven die ook voor u als lezer interessant zijn. Mijn collega’s en ik barsten dan ook van de leuke ideeën en derhalve mag u veel leuke dingen van ons verwachten. Mocht u mij ooit tegenkomen op de kamer, op een borrel of waar onze wegen elkaar dan ook mogen kruisen, dan ben ik altijd in voor een goede discussie of een gezellig praatje. En wanneer u zich op de Facebookpagina van De Duplomaat bevindt, vergeet dan niet enkele artikelen aan te klikken en een ‘like’ achter te laten.

Yasmine

Hoi lieve lezers! Ik ben Yasmine. Ik ben 19 jaar en ben nu tweedejaars mr.drs-student. Ik houd van pianospelen, koken, reizen en van gezellige dingen doen met vrienden, en natuurlijk met In Duplo. Ook vind ik het leuk om artikelen te schrijven en foto’s te maken en ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Hierdoor ben ik erg enthousiast om dit jaar deel uit te mogen maken van de Mediacommissie. Samen met de andere gezellige leden van de commissie hoop ik jullie dit jaar te kunnen vermaken met leuke en interessante artikelen, filmpjes, foto’s en nog veel meer.

Wouter Homburg

Hoi allemaal! Ik ben Wouter Homburg en dit jaar heb ik de eer om jullie van leuke en leerzame artikelen te voorzien. Ik ben derdejaars mr.drs.-student, kom uit Zeeland en ik houd heel erg van lezen. Uiteraard zal ik gaan schrijven over de actuele en relevante onderwerpen, maar ik zal ook aandacht besteden aan de minder bekende en minder serieuze onderwerpen. Verder ga ik proberen op een analytische, maar soms ook kritische manier te schrijven over de diverse onderwerpen met als doel jullie te informeren, te vermaken en misschien zelfs aan het denken te zetten. Ik hoop dit jaar samen met de Mediacommissie de stijgende lijn van de Duplomaat door te zetten en er dit jaar weer iets moois van te maken!

Nino van Zandwijk

Beste lezer! Mijn naam is Nino van Zandwijk en aankomend jaar ben ik Commissaris Media bij In Duplo. Momenteel ben ik druk bezig met het doornemen van artikelen die aankomende weken zullen worden gepubliceerd door de Mediacommissie op de Duplomaat. Als Commissaris Media vervul ik dan ook de rol als eindredacteur en geef sturing aan de Mediacommissie. Op deze manier zullen alle creatieve ideeën van de Mediacommissie tot uiting komen op de Duplomaat. Daarnaast zal ik ook af en toe zelf een stukje schrijven. Mocht jij ook leuke ideeën hebben voor een artikel, zelf een keer iets willen schrijven voor de Duplomaat of opmerkingen hebben over wat hier online verschijnt, dan kun je altijd bij mij terecht! Naast de artikelen zullen aankomend jaar ook meer video’s online verschijnen. Ik hoop dat de Mediacommissie en ik een erg leuk jaar tegemoet gaan en dat de Duplomaat nog interessanter zal worden dan dat hij al was. Alvast veel lees- en kijkplezier!

Sluiten